Shymada de Ruijter

Anoek heeft mij als docent veel geleerd en stond altijd voor mij klaar, ook wanneer ik wat moeilijk vond, door haar en veel oefenen ben ik de visagist en haarstylist geworden die ik nu ben.

Jorena van der Veen

Ik vond de lessen altijd heel gezellig en creatief, er hing een leuke sfeer en er werd altijd gelachen. Anoek kon de opdracht altijd goed en grappig uitleggen. Het was altijd een feest om ‘s avonds naar school te gaan door Anoek.

Maxime van Bijsterveldt

Anoek is Een prachtige vrouw die je niet snel vergeet. Vol met energie, fantasie en gezelligheid. Ze heeft mij ontzettend veel geleerd tijdens mijn opleiding. Ze heeft mij laten zien dat geen enkele droom te gek of te groot is.

Dankzij haar ben ik mijn bedrijf in cosmetische glitters begonnen en sta ik op festivals. Helaas staat dit al 2 jaar stil ivm corona en nu nog steeds blijft ze mij inspireren via haar sociale media kanalen om te blijven bestaan en te vechten voor mijn bedrijf.

Kort om: een top vrouw!!

Lilou Woradee

Anoek is een hele fijne docent met veel geduld. Wat zo fijn aan haar is dat ze voor iedere leerling eigen doelen stelt, waardoor ieder op zijn/ haar eigen manier zonder druk kan blijven groeien.

Luna

Anoek is een hele lieve, rustig, nette en gezellig vrouw! Anoek legt als docent altijd alles rustig uit, en neemt de tijd voor iedereen waar nodig is. Ik vind Anoek een echte allrounder, omdat ze ook nog eens fotograaf is en prachtige foto’s maakt. Ben ontzettend blij dat Anoek mijn docent was. Anoek ik vind je een echte topper!❤️

Paige Welts

Anoek is een hele fijne lerares waar je veel van kunt leren. Ze zorgt dat je het beste uit jezelf kunt halen door opbouwende kritiek te geven. Zo zal ze je werk nooit afkraken maar juist helpen om te zien wat wel goed gaat en hoe je jezelf kan verbeteren.

Macy Jansen

Elke les van Anoek, zat ik met grote interesse te luisteren. Haar ervaring en duidelijk manier van uitleggen heeft me veel geleerd!

Floor Cosijn

Anoek is niet zomaar een docent, Ze is als make-up op het gezicht. De les is mooier als ze er is.

Anieke Vonk

Anoek is een zeer ervaren make up artiest met veel passie voor haar vak. Dat probeert ze duidelijk over te brengen op haar studenten. Ze neemt echt de tijd voor iedereen en is kritisch waar nodig. Ik heb enorm veel van haar geleerd en de lessen als zeer prettig ervaren!