Make it UP op locatie: Werken in stijl voor HEMA

Make it UP visagie op locatie: Werken in stijl voor HEMA

Make it UP visagie was op locatie aan het werk voor HEMA, was echt een feest! Als make-up artist op locatie werken is altijd een avontuur, maar als je in een locatiebus mag werken… dan doe je dat echt in stijl! Voor HEMA mochten we drie dagen lang de visagie verzorgen voor twee verschillende commercials, en geloof me, we zaten er zó lekker bij! 😆
De laatste dag stond er een nachtshoot op de planning, en dan is een locatiebus écht een feest. Alles stond klaar, de sfeer was top, en we hadden alle ruimte om ons werk te doen.
Make it UP op locatie commercial HEMA
Buiten was het koud, maar wij zaten lekker warm in de bus. Geen blauwe lippen van de kou. Alles wat je je maar kunt wensen, was aanwezig: perfect licht, een fantastische spiegel waarin je elk detail haarscherp kunt zien – hallo, flawless look! Dankzij deze luxe werkplek konden we ervoor zorgen dat elk koppie voor de camera straalde.
Een locatiebus op locatie? Dat is absoluut een mega luxe en het maakte het werken op locatie niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker!
Special thanks to:
Klant: HEMA
🎬 Productiemaatschappij Better Call Sol, voor de fijne samenwerking en voor het vertrouwen in ons voor deze mooie opdracht.
Locatiebus: Locatiewerk, dankzij jullie was het werken op locatie lekker warm.
MUAH: Celina der Kamp, voor je altijd geweldige werk.
MUA studenten: Afke van der Brug, Marisa Hulsebosch jullie waren fantastisch!
Het was een feestje om aan deze productie te mogen werken, en dit Make Up avontuur bewijst maar weer hoe fijn het is om voor commercials op locatie te werken… en al helemaal in een bus zoals deze!
Make it UP Visagie op locatie – zo doen we dat!

Make-up Workshop voor de rijpere huid

Make-up workshop voor rijpere huid

Ben je 40+ en merk je dat je huid en make-up routine niet meer zo goed matchen als vroeger? Geen zorgen! Onze Make-up Workshop voor de rijpere huid is speciaal ontwikkeld om jou de skills te geven waarmee je moeiteloos je natuurlijke schoonheid kunt accentueren en jezelf een frisse, stralende look geeft.

Make up workshop rijpere huidWaarom een Make-up Workshop voor de rijpere huid?

Na je veertigste verandert je huid, en wat jaren geleden werkte, kan nu zwaar of onnatuurlijk ogen. Droogtelijntjes, minder elasticiteit en pigmentatie vragen om andere producten en technieken. Met de juiste tips kun je een prachtige, frisse uitstraling krijgen, zonder dat het lijkt alsof je te veel make-up draagt. In deze workshop leer je alles wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te laten zien – want jij verdient het om te stralen op elke leeftijd!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de circa 2,5 uur durende workshop met gratis fotoshoot leer jij de kneepjes van make-up onder begeleiding van Make up Artist, Anoek van Nunen. Elk onderdeel van de make-up wordt eerst uitgelegd via een demonstratie, waarbij de verschillende stappen van een complete make-up look worden behandeld. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de technieken eigen te maken. Uiteraard is er ruimte om al je make-up vragen te stellen, en je krijgt volop tips en tricks die je thuis meteen kunt toepassen.

Ons doel bij elke make-up workshop is om jou niet alleen de basis make-uptechnieken aan te leren, maar ook om ervoor te zorgen dat je met zelfvertrouwen naar huis gaat. We willen dat je straalt in een make-up look die je zelf kunt aanbrengen, zodat je elke dag met een frisse blik de deur uit kan.

Inhoud van de Workshop

Tijdens de workshop krijg je persoonlijke begeleiding en ga je aan de slag met technieken die zijn afgestemd op jouw huidtype en behoeften. Wat komt er zoal aan bod?

  • Perfecte Basis:Ontdek hoe je je huid voorbereidt voor een vlekkeloze make-up look, inclusief hydraterende producten en primers die je huid laten stralen.
  • Foundation & Concealer:Leer hoe je de juiste foundation kiest die je teint egaliseert zonder dat het zwaar aanvoelt. Ook concealer hacks om donkere kringen en fijne lijntjes te verbergen staan op het programma.
  • Frisse Ooglook:Subtiele oogmake-up die je ogen opent en je blik een lift geeft. We laten je zien hoe je natuurlijke oogschaduwkleuren en eyeliner gebruikt voor een frisse en jonge uitstraling.
  • Lippen & Wenkbrauwen:Volle wenkbrauwen en een zachte lipkleur die je gezicht meteen opfrist – zonder te overdrijven!

Voor wie is deze workshop?

Deze Make-up Workshop voor de rijpere huid is perfect voor vrouwen vanaf 40 jaar die hun make-up skills willen upgraden. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, je gaat naar huis met de juiste tools en technieken om er iedere dag fris en stralend uit te zien.

Wat maakt deze workshop uniek?

Bij ons draait het om jou! Geen standaard tips, maar persoonlijke adviezen die passen bij jouw huid en stijl. We geven je praktische tips die direct toepasbaar zijn, zodat je je dagelijkse make-up routine kunt optimaliseren. Bovendien zorgen we voor een gezellige en interactieve ervaring waarin je met andere vrouwen inspiratie opdoet en samen de nieuwste technieken ontdekt.

Schrijf je nu in!

Wil jij leren hoe je make-up gebruikt om je natuurlijke schoonheid te benadrukken? Schrijf je dan nu in voor onze Make-up Workshop voor de rijpere huid en ontdek de geheimen van een stralende look, ongeacht je leeftijd!

Word in 20 weken een Make up Artist in Den Haag!

Visagie opleiding in Den Haag: Word in 20 weken een Make up Artist!

Ben jij klaar om je passie voor make-up om te zetten in een succesvolle carrière? Met onze make-up artist opleiding in Scheveningen kun je binnen slechts 20 weken transformeren tot een volwaardige professional. Of je nu droomt van een eigen salon, de fashion-industrie, of werk als visagist voor tv-producties, wij zetten je op het juiste pad.

Waarom kiezen voor onze visagie-opleiding?

Onze visagie opleiding is perfect voor iedereen die wil omscholen of hun beauty-skills naar een hoger niveau wil tillen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze cursus biedt jou de tools om de beautywereld te veroveren.Met onze make-up artist opleiding in Scheveningen kun je binnen 20 weken een volwaardige make-up artist worden.

Praktische voordelen van de opleiding:

  • Visagie technieken – Leer essentiële skills direct toepasbaar in de praktijk.
  • Persoonlijke begeleiding – Kleine klassen zorgen voor de aandacht en coaching die je nodig hebt.
  • Netwerken met beauty professionals – Wij introduceren je bij bekende namen uit de industrie.

Voor wie is deze make-up cursus geschikt?

Deze make-up opleiding is ideaal voor iedereen die een nieuwe stap wil zetten in de beauty-industrie. Droom jij ervan om visagist te worden en zelfverzekerd te werken in make-up, grime, of hairstyling? Of zoek je een creatieve, mensgerichte baan? Deze opleiding maakt jouw droom werkelijkheid. Omscholen was nog nooit zo eenvoudig!

Jouw toekomst als make-up artist

Na onze 20-weekse opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan als zelfstandig make-up artist of te werken voor salons, tv-programma’s, of modeshows. Door onze persoonlijke begeleiding en uitgebreide praktijkervaring onderscheid je jezelf in de markt.

Meld je nu aan en begin vandaag!

Met onze make-up artist opleiding investeer je in een toekomst vol kansen. De beauty-industrie groeit en de vraag naar getrainde visagisten blijft stijgen. Zet vandaag de stap naar jouw nieuwe carrière en meld je aan voor onze visagie opleiding in Den Haag!

Word Allround Make-up Artist in 40 lessen.

Word allround make-up artist in 40 lessen! Leer visagie, grime en hairstyling met praktijkstages tijdens de opleiding. Volg ons op TikTok en start nu!

Word Allround Make-up Artist met 40 lessen

Ben jij klaar om je passie voor beauty om te zetten in een succesvolle carrière? Bij onze visagieschool, gelegen in de prachtige haven van Scheveningen, bieden we een uitgebreide 40 lessen opleiding in Visagie, Hairstyling en Grime. Dit is dé kans om jezelf te transformeren tot een allround make-up artist die klaar is voor werk in theater, televisie, film, of SFX.

Wat houdt onze opleiding in?

In deze 40-lessen Allround Visagie, Hairstyling en Grime opleiding leer je alles wat je nodig hebt om door te breken in de make-upindustrie. Van make-up voor televisie en film tot theater- en SFX-make-up, geen enkele techniek blijft onbelicht. Je leert niet alleen bestaande karakters tot leven te brengen, maar gebruikt ook je eigen creativiteit om compleet nieuwe personages te creëren in een écht theater!

Onze opleiding biedt een solide basis om jezelf professioneel te ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren docenten die al jaren in het vak actief zijn. Van ouderdomseffecten tot bloedende wonden, de realistische technieken die je leert zullen je onderscheiden in de beautywereld.

Stages tijdens de 40-lessen opleiding

Praktijkervaring is de sleutel tot succes in de beauty-industrie. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze cursisten tijdens de opleiding relevante stage-ervaring opdoen. Deze ervaring vergroot de kans op een succesvol verloop van je stage of een soepele toetreding tot de arbeidsmarkt.

Tijdens je opleiding kun je denken aan stageopdrachten zoals het assisteren bij visagie-workshops, of het verzorgen van visagie tijdens een fotoshoot, filmopnames of commercials. Deze praktijkervaring bereidt je voor op de echte wereld en biedt de kans om je netwerk binnen de beauty- en entertainmentindustrie uit te breiden.

Programma van de opleiding

Onze 40-lessen opleiding bestaat uit twee lesdagen per week, verspreid over 20 weken. Elke les biedt nieuwe, praktijkgerichte vaardigheden die je direct kunt toepassen in de echte wereld.

Wat ga je leren:

  • 20 lessen Visagie – Zie onze Visagie-opleiding voor alle details.
  • 20 lessen Grime – Je leert technieken voor zowel TV/film als theater.
    • Realistische film- en TV-make-up.
    • Wonden zoals snijwonden, brandwonden, blauwe plekken en bloeduitstortingen.
    • Look-a-like make-up en karakterontwikkeling met moodboards en facecharts.
    • Theaterlessen op locatie.
    • Het plakken van een kaalkop, ouderdomseffecten voor theater en film.
    • Face- en bodypaint, optische illusies, drag make-up, en kabuki-stijl make-up.
    • Hairstyling technieken en knopen van haarwerken.

Tijdens de opleiding bouw je een digitaal portfolio op met je werk, wat een geweldige manier is om jezelf te promoten in de beauty- en entertainmentindustrie. Bovendien bieden we stage-opdrachten die door de school worden verzorgd, zodat je je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kunt brengen.

Na het afronden van de opleiding behaal je een erkend branchediploma, wat de sleutel is naar een succesvolle carrière als allround make-up artist.

Volg ons op TikTok!

Wil je een kijkje achter de schermen van onze opleiding en de creaties van onze cursisten zien? Volg ons op TikTok voor inspirerende video’s, tutorials en updates over onze lessen en stages.

Waarom kiezen voor onze opleiding?

  • Professionele begeleiding door ervaren docenten.
  • Uitgebreide praktijklessen in een echte theateromgeving.
  • Kansen om een breed scala aan technieken te leren, van visagie tot grime.
  • Opbouwen van een professioneel portfolio en deelname aan stageopdrachten.
  • Het behalen van een erkend diploma waarmee je jezelf kunt onderscheiden in de make-upindustrie.

Wil jij je beautycarrière naar een hoger niveau tillen? Schrijf je vandaag nog in voor onze Allround Visagie, Hairstyling en Grime opleiding en ontdek hoe je in 40 lessen een professionele make-up artist wordt!

10-Weekse basiscursus Visagie: Start jouw carrière in Make-up!

10-Weekse basiscursus Visagie: Start jouw carrière in Make-up

Make-up carrière in slechts 10 weken!

Droom jij van een carrière in de make-up wereld, maar lijkt een 20-weekse opleiding te lang? Geen zorgen! Wij hebben de perfecte oplossing: onze 10-weekse Basiscursus Visagie. In slechts tien weken leer je de essentiële technieken die je nodig hebt om direct een vliegende start te maken in de beauty-industrie.

Waarom kiezen voor de 10-weekse Basiscursus Visagie?

Of je nu streeft naar een professionele make-up carrière of simpelweg je eigen make-up skills wilt verbeteren, deze cursus biedt de perfecte balans tussen intensieve training en een haalbare tijdsduur. Onder begeleiding van onze ervaren docenten leer je alles, van de basisprincipes van make-up tot het creëren van een perfecte soft glam look.

Deze cursus is speciaal ontworpen om jou in korte tijd klaar te stomen voor een carrière in make-up. Praktijkgerichte lessen, het opbouwen van een professioneel portfolio en persoonlijke begeleiding helpen jou om je doelen snel te bereiken!

Wat kun je verwachten van de 10-weekse Basiscursus Visagie?

  • Duur van de opleiding: 10 weken, met één lesdag per week.
  • Essentiële make-uptechnieken: Van foundation tot oogmake-up, leer hoe je diverse looks creëert.
  • Professionele begeleiding: Onze topdocenten, met jarenlange ervaring, begeleiden je stap voor stap naar perfectie.
  • Werken met hoogwaardige producten: Je werkt met professionele make-upproducten. Optioneel kun je een professioneel Werkpakket van Make Up Studio aanschaffen voor €450,00.
  • Stageervaring: Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen, zodat je direct in de echte wereld kunt oefenen.
  • Certificaat: Na succesvolle afronding ontvang je het Make it UP Basiscertificaat Visagie.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is ideaal voor iedereen die in korte tijd een sterke basis wil leggen in visagie. Of je al actief bent in de beauty-industrie en je skills wilt uitbreiden, of gewoon gepassioneerd bent over make-up en je vaardigheden wilt verbeteren, deze cursus biedt de ideale mix van theorie en praktijk.

Schrijf je vandaag nog in!

Waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in voor onze 10-weekse Basiscursus Visagie en zet de eerste stap naar jouw droomcarrière in de make-upindustrie. Met ons praktijkgerichte programma ben je volledig voorbereid om verder te groeien in de beautywereld of om je persoonlijke make-upvaardigheden te perfectioneren.

HEMA & Make it UP: Een unieke samenwerking voor praktijkonderwijs en beauty!

HEMA Beauty Corners & Make it UP: Een unieke samenwerking voor praktijkonderwijs en beauty!

We hebben groot nieuws dat we met trots willen delen! Dankzij onze nieuwe samenwerking met praktijkonderwijs en HEMA, krijgen leerlingen die het Visagie-project van Make it UP volgen op praktijkscholen nu de kans om stage te lopen bij de HEMA Beauty Corners. Ja, je leest het goed: dé HEMA Beauty Corners!

In deze stages leren leerlingen hun visagieskills in de praktijk te brengen, terwijl ze ook belangrijke competenties ontwikkelen, zoals het professioneel adviseren van klanten. Deze samenwerking biedt leerlingen uit het praktijkonderwijs een unieke kans om direct ervaring op te doen in de beauty-industrie én hun carrière een vliegende start te geven.

Kansen voor praktijkonderwijs in de beautywereld

Voor veel studenten uit het praktijkonderwijs is de beautywereld vaak moeilijk toegankelijk, maar dankzij dit project met HEMA openen we nu de deuren. Door praktijkervaring op te doen in een echte winkelomgeving, leren de studenten niet alleen make-uptechnieken, maar ook essentiële klantgerichtheid en verkoopvaardigheden. Deze combinatie maakt hen tot veelgevraagde professionals binnen de sector.

HEMA Rotterdam gaat binnenkort starten met CVO Accent, waarbij leerlingen direct aan de slag gaan in de HEMA Beauty Corners. Dit is een geweldige kans voor hen om hun kennis en vaardigheden uit te breiden in een veilige en ondersteunende leeromgeving.

Een speciale dank aan Ronald Heijer voor zijn enthousiasme en zijn inzet om altijd te denken in mogelijkheden. Samen creëren we nieuwe kansen voor jong talent binnen de beauty-industrie!

Waarom dit belangrijk is voor de beauty- en visagie-industrie

Door samen te werken met grote merken zoals HEMA, geven we jongeren uit het praktijkonderwijs de mogelijkheid om hun passie voor make-up om te zetten in een carrière. Dit project biedt hen de kans om te leren van ervaren professionals in een dynamische winkelomgeving. Zo wordt een toekomst als visagist of make-up artist veel toegankelijker.

Wat betekent dit voor leerlingen?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in de beautywereld, opent deze samenwerking nieuwe deuren. Het is de start van meer inclusie en mogelijkheden in de beauty-industrie.

Wil je meer weten over onze opleidingen of stages? Neem dan gerust contact met ons op! Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor alle beauty-liefhebbers.

 

Visagie praktijklokaal bij CVO Accent

Visagie praktijklokaal bij CVO Accent

We zijn ontzettend trots om te delen dat we met een warm welkom zijn gestart bij CVO Accent Centrum. Het lokaal stond klaar om onze gloednieuwe visagie praktijklokaal in te richten bij CVO Accent met prachtige producten van Make up studio, en de nieuwsgierige docenten kwamen direct een kijkje nemen. Ze waren meteen onder de indruk van de professionele uitstraling en de mogelijkheden die deze ruimte biedt. Het voelt geweldig om onze visie tot leven te zien komen!

Een inspirerende start

De eerste visagie les van een serie van acht lessen is nu een feit! Tien leergierige leerlingen zijn onder leiding van onze getalenteerde gastdocent Annemieke Kroon begonnen aan hun reis naar vakmanschap in de wereld van visagie. Annemieke’s ervaring en passie voor het vak zorgen voor een inspirerende leeromgeving waar de leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Voor deze leerlingen uit het praktijkonderwijs is dit een unieke kans om zich te verdiepen in een vakgebied dat hen inspireert. De combinatie van theorie en praktijk helpt hen niet alleen bij het ontwikkelen van hun make-upvaardigheden, maar ook bij hun professionele ontwikkeling.

Kansen creëren voor jongeren in de beauty-industrie

Waar het voor jongeren in het praktijkonderwijs vaak moeilijk is om aansluiting te vinden bij de reguliere arbeidsmarkt, openen we met deze lessen de deuren naar een prachtige toekomst in de beauty-industrie. De visagie-opleiding biedt hen de mogelijkheid om hun passie voor make-up te volgen, terwijl ze vaardigheden leren die hen zullen helpen in hun verdere carrière.

Ik kan niet beschrijven hoe blij ik hiervan word! Dit is waar het allemaal om draait: kansen creëren voor jongeren die een nieuwe start verdienen in een vak waar hun creativiteit en liefde voor beauty centraal staan.

Vooruitblik op de komende lessen

We kijken met veel enthousiasme uit naar de komende lessen en de groei die deze leerlingen ongetwijfeld zullen doormaken. Met elke nieuwe les ontdekken ze meer over de wereld van visagie en verfijnen ze hun technieken. Het is fantastisch om te zien hoe ze stap voor stap dichter bij hun doel komen: een toekomst als professioneel visagist.

Wil je meer weten over onze visagie-opleidingen of de mogelijkheden voor praktijkonderwijs? Neem gerust contact met ons op! Samen creëren we nieuwe kansen voor jongeren en brengen we hun dromen tot leven.